Ord från ordförande

Efter en luftgevärssäsong, som har bjudit på framgångar både resultatmässigt och sett till antalet deltagare, ser vi nu fram emot korthållssäsongen. Jag hoppas att när det blir dags för luftgevär igen så kan vi starta även den verksamheten i Bjäraryd. När det gäller 6,5mm skyttet så kan vi se tillbaka på en framgångsrik fältskyttesäsong även där. Jag kan bara önska att några fler vill vara med och kämpa på banskjutningarna framöver. Blickar jag framåt så ser jag att vi har en hel del arbete framför oss. Vi har Ryssbergsknallen som ska arrangeras, Luftgevärshallen ska färdigställas, våra skjutbanor ska besiktigas i slutet av sommaren, vi ska göra en insats på Rockfestivalen och en hel del till. Sen ska vi givetvis hinna med det viktigaste, att skjuta också. För egen del så har jag ju utöver mitt uppdrag i den här föreningen även blivit utsedd till ordförande i Blekinge Skyttesportförbund med allt vad det innebär. Förhoppningsvis blir det lite tid över så att även jag hinner skjuta ett och annat skott.

Jag vill passa på att tacka alla som ställer upp och stöttar vår förening. Oavsett om man sitter i styrelsen, hjälper till i servering eller med att markera vid en fältskjutning, kanske upplåter man mark för tävlingsverksamhet, representerar den lokala pressen eller hjälper till med renoveringen av våra lokaler. Alla är ni väldigt viktiga för vår förening och utan er hade vi inte varit vad vi är idag.

Stort TACK
Håkan Sigurdsson